Kai labai pasitiki google maps informacija, tokioje vietoje gali ir užsibūti

Ryte susiradau kaip nuvažiuoti iki šio ežero. Rodė, kad 9:20 išvažiuoja nuo stoties. Kur ta stotis net nežinau, bet atbėgom kaip tik bilietų pirkt. Kasą radom beveik 9:20. Ten sėdinti moteriškė liepė kuo greičiau eiti į 7ą terminalą, nes autobusas tuoj išvažiuos. Pasileidom bėgti ir ieškoti tos stotelės. Radom. Autobuso ne, bet žmonių – šiek tiek. Palaukėm kol visi sulips ir bandom pirkt bilietą. Vairuotojas sava kalba nurodė eit į kasą. Mes liūdnai išlipom ir bėgam. Gi lyg vienintelis išvažiuoja ryte į tą miestą. Nespėjom pradėt bėgt, kai jis pradėjo rėkti ir kažką aiškint. Maždaug liepė lipt ir pinigų nepaėmė. Mes taip su baime ir važiavom 45 minutes. Išlipant draugė dar ėjo su 10 eurų sumokėt, bet jis ją beveik pasiuntė lauk.

2015-05-17 - 1
Mūsų dienos tikslas buvo pasiektas. Deja, bilietų automato sustojime neradom. Pradėjom vaikščioti aplinkui ir ieškot kokios stoties. Nėra. Pataikėm į siaurą senamiesčio gatvelę ir kokį tai knygyną. Ten gražiai pasakė, kad neturi, bet pasakė, kad vienam bare turėtų būt. Jis prie pat stotelės. Ten nuėjus vyrukas sava kalba pasiūlė ateiti rytoj, nes neturi. Aha. Rytoj mes kitoj šaly būsim, bilietuko nebereiks. Negi vėl prašysimės nemokamai į autobusą. Po kokių penkių minučių diskusijos, galiausiai atėjo moteriškė ir pasakė kur yra kitas baras. Jį radom lengvai ir pagaliau nusipirkom kelionės bilietus. Po to, nuėjom pažiūrėt grafiko. Na, viskas lyg ir normaliai. Yra autobusas kaip ir Google sako – 16:46. Turim kelias valandas. Jėga.

20150517_115148(0)[1]

Išėjom prie ežero. Vienoj tilto pusėj vienas miestas, kitoj – kitas. Gražu. Ieškom kelto. Gal gi visai faina pasiplaukiot. Prieš nosį išplaukia. Nieko, einam pasivaikščioti. Prieinam tolesnę stotelę. Patikrinam laiką. Išsiverčiu sutrumpinimus. Pasirodo, autobusas atgal šiandien tik 13:00, po 40 min., o ne vakare. Puiku. Vos vos nelikom nakvoti.

20150517_121427[1]

Čia Italija, Iseo ežeras.

Apie pow
Google+ URL - http://www.google.com/+powww

Komentarai uždrausti.