Pirkimas internetu – Jysk.lt

Labiausiai nustebinęs pirkimas internetu. Daugiau nieko ir nepridėsi ar pasakysi. Skaitykite toliau.

Užsisakiau visokių nesąmonių su atsiėmimu parduotuvėje Šiaurės miestelyje, kurias dar beveik galima rankomis panešti ar ant dviračio bagažinės sutalpinti. Reikia gi pasivaikščioti kartais ar ne?

Apytikslė santrauka paskutinio skambučio.

[J] Laba diena, ne visas prekes turime parduotuvėje, gal jums tiktų atsiimti Savanorių pr.?

[Aš] Aaaa, na nelabai, tolokai. (žemėlapis rodo 6.2 km tarp abiejų)

[J] Gerai, tada sakykite savo adresą, kurjeris atveš į namus.

<..>

[J] Ar tiks *** diena?

<..>

Padėjau ragelį. Geras. Pirmą kartą taip. Negali būti. Pasirodo, gali. Kurjeris viską atvežė ryte, informavo lyg ir laiku. Kai dar namie miegi, tai viskas laiku kaip ir atrodo.

20171229_120849

Tokios patirties dar neturėjau. Kitos elektroninės parduotuvės atsiųsdavo laišką, kad tokių ir tokių prekių nebus ir kada nors per dvi savaites grąžins pinigus. Apie tai daugiau kitame įraše, nes dar laukiu pinigų.

O šiaip www.jysk.lt puslapis visai nieko pirkimui. Galite atsidaryti jų akcijų leidinį ir bevartydami kelti prekes į krepšelį, o pasirinkę pristatymą arba atsiėmimą susimokėti ir laukti patvirtinimo. Dažniausiai kitą dieną gaudavau atsakymą, kad supakuotas ir perduotas kurjeriui.

Jei visgi žinote iš kurios kategorijos ko reikia, tai pakankamai greitai susirasite kas jums tinka ar ne, nes galite rūšiuoti pagal kainą ar dar kažkaip kitaip, kas man bent neatrodo vertinga. O jei nežinote, ko norite ar kurioje prekių grupėje ta prekė gali būti, tai čia jau galite ir įkliūt. Bent man ne visada pavykdavo. Keistoka tą jų paieška. Kai kuriais atvejais randi, kai kuriais ne. Bet gal ir gerai, nenusipirkau to, ko nenoriu? Tai va, nusiunčiau jiems laišką su dviem bugais. Atsakymo negavau. Tai va, siūlau kartais neveikiantį funkcionalumą geriau išjungti, kol jis sutaisytas, jei jam yra alternatyva, ir neklaidinti klientų. Tik to, matyt, neparašiau jiems, tai rašau čia.

O kaip jums sekasi pirkti? Visi jau įgudę profesionalai per tuos septynis metus?

Apie pow
Google+ URL - http://www.google.com/+powww

Komentarai uždrausti.