Kepykla #2

Raffaello ar ne Raffaello?

Raffaello ar ne Raffaello?

Na ką, kepykla dar dirba. Šįkart kokosiniai saldumynai.  Kadangi turėjau daug kondensuoto pieno, ieškojau ką su juo galima nuveikti(tinginys jau  šaldytuve). Draugė pasiūlė pasidaryti Raffaello, todėl radau kokosinių rutuliukų receptą. Žinoma, tie puse kilogramo kokoso šiek tiek stebino, bet aš taip norėjau sunaudoti likusį kondensuotą pieną… Tai kas gavosi? Ogi rutuliukų nesugebėjau padaryt. Po pirmo nesėkmingo bandymo išsitraukiau mažiausius kepimo popierėlius🙂 Deja, ir tam kantrybės nelabai užteko. Šiaip ne taip pripildžiau vieną skardą(beveik 50vnt.), o tų saldžių drožlių dar vos ne puse liko!!

Ar ne per daug?

Ar ne per daug?

Keptinau juos, kaip ir parašyta, 150 laipsnių temperatūroje. Nerudavo visai, tada keliom minutėm padidinau iki 180 ir viskas.

Bandymas bent šiek tiek prilygti Raffaello...

Bandymas bent šiek tiek prilygti Raffaello...

O ką daryti su likusia kokosine mase? Ogi sluoksniuotas bandeles su kokosu!😀

Dauk kokosinių :)

Daug kokosinių🙂

Apie pow
Google+ URL - http://www.google.com/+powww

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: