Keksiukai nusibodo – imam sluoksniuotą tešlą!

Parduotuvėse būdavo labai sunku atsispirti ir nenusipirkti sluoksniuotos tešlos pyragėlių. O dabar visai netyčia atradau receptą kaip juos “išsikepti” patiems. Kadangi dar buvo likę marcipanų, tai šį marcipaninių sausainių receptą ir išbandžiau, tik įdėjau dar po tris vyšnias be kauliukų į vidų. Na išvaizda neypatinga išėjo, bet užtat skonis – dieviškas ir kepti labai lengva, produktų ir indų/įrankių daug nereikia.

Sluoksniuoti kepiniai

Kairėje yra sūrio juostelės irgi iš sluoksniuots tešlos. Receptą radau čia. Kaip lengva pasigaminti, taip ir skanu greitai suvalgyti, ypač jei šiltos. Beje, prie prieskonių  ir ant viršaus galima dėti sezamo sėklų, papildomai sūrio – žiauriai skanu. Ir tik dabar pamačiau, kad tešlą reikėtų kočioti, tada lazdelės būtų plonesnės. O aš nekočiojau ir tokios storokos lazdos išėjo, bet vis tiek skanu, kai įdedi sezamo ir daugiau sūrio🙂

Na ir trečias gaminys, kurį dar sugebėjom per šias pora valandų iškepti – ananasinės gėlytės. Taip pat buvo labaiii lengva pagaminti, tik reikia palaukti, kol sluoksniuota tešla pakankamai atšils ir nebandyti vynioti su šalta.🙂 Beje, mažame indelyje ananasų gabaliukų būna 10, todėl tešlos truputėlį lieka – galite pabandyti kokį bananą įvynioti ir pakepti😉

Ananasinės gėlytės

Ananasinės gėlytės

Apie pow
Google+ URL - http://www.google.com/+powww

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: