Mano vaisiniai keksiukai

Mano vaisiniai keksiukai

Štai ir vėl kepimo diena. Išbandysiu naują silikoninę formą, kurią kai vilties buvo 0,99 radau IKI.  Ir kaina buvo juokinga, atrodo 7lt. Taigi, ir vėl keksiukai pagal receptą rastą Pragaro virtuvėje. Tešlą padariau tokią pat, nors gerai nežinau ar tiek gramų – iš akies mečiau viską. Dėjau geltonus ananasus, pjaustytas pusiau datules, razinas, šokolado gabaliukus(tik dvi juosteles Vilniaus pergalės Dark Chocolate). Ant viršaus primėčiau kokoso drožlių po gerą žiupsnį ir smulkintų migdolų.

Vaisinių keksiukių tešla
Vaisinių keksiukių tešla

Sumaišiau viską ir dėjau į žydrą formą su krepšeliais 🙂 Iš pat pradžių pasirodė, kad labai jau mažai dedu, nes krepšeliai  nebuvo iki viršaus užpildyti, bet susilaikiau. Visgi tiek ir tereikėjo.

Dedam tešląDedam tešlą
Na ką. Iškepė!!!

Na ką. Iškepė!!!

O iškepė per daugiau nei 25min. Gal net 30 min. Gerai, kad prieš išimant prisiminiau, jog reiktų patikrinti su dantų krapštuku – viduj buvo skysta tešla 🙂 Tai kepiau tada dar vos ne dvigubai ilgiau. O rezultatą matėte jau viršuje 🙂 Tik kitą kartą galvoju reiktų didesniais gabaliukais įdėti šokolado. Žiauriai skanu.

Apie pow
Google+ URL - http://www.google.com/+powww

5 Responses to Mano vaisiniai keksiukai

  1. Šilas says:

    Labai jau ilgai kažkaip kepė, kokioje temperatūroje kepei?

    • pow says:

      žemesnėj truputėlį 🙂 190 🙂
      šiaip metalinėse formelėse iškepė daug greičiau, nei toje silikoninėje.

  2. Atgalinis pranešimas: Akibrokštas « Perkam. Taupom. Neperkam.

  3. ciuce says:

    norejau paklausti kokoj iki radote ta silikonine kepimo forma:)))))

    • pow says:

      Vilniuje,Minsko Iki prie išparduodamų prekių, o ne kepimo formų 🙂 Bet tai tai taip seniai buvo 🙂 Nors gal kurioje Iki irgi netyčia yra, ar thomas philipse 🙂 ar maximoje, kuri irgi mėgsta puse kainos padaryti :))