Socialiniai tinklai ir apie juos

Jeigu dar nematėte, tai turiu šiokį tokį blogą apie socialinius tinklus. Jeigu įdomu, įsitraukite į RSS ir gal kas sudomins. Paskutiniu metu rašiau apie tai, ką galima gauti nemokamai Facebook’e. Vienas įrašas apie tai kaip gauti nemokamas Facebook vizitines korteles. Tik dabar jau reikia susimokėti už siuntimą ~15lt priklausomai nuo kurso, bet kortelės visai gražios ant kieto popieriaus ir jų 50 vnt. Kitas įrašas apie nemokamą Karūna mini šokoladą, kurį galima gauti išsiuntus pakvietimus ir gavus patvirtinimą iš trijų draugų. Ir trečiasis apie nemokamas Tele2 SMS, kurias galima siųsti tiesiai iš Tele2 Facebook puslapio.

Kaip visus tris panaudoti manau kiekvienas sugalvotų. O paskutinę akciją-atrakciją jau pasigavo ir anti-ACTA šalininkai – tiesiog paskelbė ministrų mobilių telefonų numerius, kuriems reikėtų išsiųsti priminimus, kad rytoj jie nepamirštų denonsuoti (negirdėtas man tas žodis) ACTA įstatymo.

Apie pow
Google+ URL - http://www.google.com/+powww

2 Responses to Socialiniai tinklai ir apie juos

  1. Tomas says:

    lyg ir sekiau šį tinklaraštį, tik neaišku, kaip jis išgaravo iš mano google reader sąrašo 🙂 Nieko, ištaisysim šią klaidą 🙂

  2. Johnsonas says:

    Denounce – sulietuvintai(bet nelietuviškai) denonsuoti, lietuviškai – atšaukti, atsisakyti 🙂